miércoles, 11 de diciembre de 2013

Ens visita el Toni

Avui a l'hora per fer el Projecte de Recerca ha vingut el Toni, un professor de l'Escola Can Vila (l'escola on anirem a ensenyar el conte als nens) i ens ha presentat un powerpoint i ens ha explicat coses sobre aquesta escola i sobre els nens.

El que ens va explicar amb el powerpoint:

L’Escola d’Educació Especial Can Vila és un centre d’ensenyament depenent de l’IMSD, organisme autònom de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.
L’IMSD Institut Municipal de Serveis als Discapacitats disposa de diferents centres dins l’àmbit de l’atenció als disminuïts psíquics:
  • Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç
  • Escola d’Educació Especial Can Vila
  • Centre Ocupacional del Bosc.
  • Centre Especial de Treball Alborada
És una escola d’educació especial d’àmbit comarcal que acull nens i nenes amb retard mental, fet que fa necessari una atenció en un centre que disposi dels recursos específics i necessaris per la seva atenció.
L’objectiu és que els alumnes aconsegueixin la màxima autonomia en tots els aspectes, tant personal, social, com educativa. La finalitat és desenvolupar al màxim les seves capacitats per tal d’aconseguir la plena integració a la societat.
Les edats dels nostres alumnes van des dels 3 fins els 20 anys.Durant el curs 2011-12 hi ha matriculats 107 alumnes.
L’agrupació dels alumnes es fa atenent al seu diagnòstic, edat i característiques personals; cada tutor es fa càrrec d’un grup d’entre tres i vuit alumnes, depenent del grau d’atenció individualitzada de cada alumne.
L'escola està situada al barri de Lourdes de Mollet del Vallès, a l'entorn rural de Gallecs i al costat de la masia que li dóna nom.


Preguntes que vam fer:

1-Als nens s'els castiga?
En principi no, però si fan alguna cosa malament sempre es parla amb ells individualment

2-Quantes hores lectives hi ha?
De 2 i mitja a 5.
3-Quins esports fan els nens?
Fan piscina,

4-S'utilitza la tecnologia o feu servir llibres?
Utilitzen ordinadors, pissares digitals, és a dir la tecnologia i també coses materials, els llibres no s'utilitzen tant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario